Pamätaj - Higgins-Clarková, Mary americká autorka írskeho pôvodu, autorka detektívnych románov 24. decembra 1927 - 31. januára 2020 (Zelená knižnica, 1998)
Hrôzostrašný príbeh odohrávajúci sa v starobylom dome, kde sa hlavnej hrdinke znova vracia traumatický zážitok pri ktorom prišla o svojho dvojročného syna.