Púštna hviezda - Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956 (Slovart, spol. s.r.o, 2023)
Harry Bosch sa na sklonku kariéry vracia k svojej „bielej veľrybe" - nedoriešenému prípadu, ktorý ho stále máta. Musí nájsť a potrestať vraha, ktorý pre peniaze vyvraždil rodinu s dvoma deťmi. No aby to dosiahol, musí sa pokúsiť zachrániť čerstvo obnovené oddelenie neuzavretých prípadov, ktoré stojí a padá na odhalení toho, kto zabil sestru vplyvného mestského politika. Obe rodiny potrebujú satisfakciu, Bosch to teda nesmie vzdať. Musí byť húževnatý ako „púštna hviezda", kvet, ktorý rastie na hrobe štvorice obetí v Mohavskej púšti a nezabije ho ani sucho, ani horúčavy, ani nočný mráz.