Nepresná muška - Osman, Richard anglický televízny moderátor, producent, spisovateľ a komik 28. novembra 1970 (Štvrtkový klub detektívov, 2023)
Je obyčajný štvrtok a život beží v zabehnutých koľajach. No známej partii zo Štvrtkového klubu detektívov pokojné dni rozhodne nehrozia. Elizabeth s priateľmi čoskoro natrafí na ďalší nevyriešený prípad: vraždu, ktorá súvisí s miestnou novinárskou legendou - samozrejme, bez jedinej stopy po mŕtvole či páchateľovi. A nielen to! Elizabeth prekvapí nebezpečný návštevník a dá jej na výber - buď spácha krvavý zločin, alebo ovonia fialky odspodu. Podarí sa Ronovi, Ibrahimovi a Joyce prípad vyriešiť a zachrániť Elizabeth, prv než vrah znova zaútočí?