Čo ak sme to my 1. - Albertalliová, Becky americká autorka 17. novembra 1982; Silvera, Adam americký autor 7. júna 1990; Cingelová, Ivana, 1990- (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2019)
Arthur trávi prázdniny v New Yorku a práve Broadway ho naučil, že vesmír vás môže prekvapiť nezabudnuteľnou romancou vtedy, keď to najmenej čakáte. Ben je presvedčený o tom, že vesmír sa nemá čo starať do jeho života. Ak by mu totiž kryl chrbát, určite by teraz nesmeroval na poštu, aby odoslal balík s vecami po bývalom priateľovi.
Môžeme len hádať, čo si nevyspytateľný vesmír na nich oboch prichystal, keď sa rozhodol skrížiť im cesty práve na pošte.
Čo ak nič? A ich životy sa uberú rôznymi smermi.
Čo ak všetko? A ich príbeh čaká šťastný koniec.
Čo ak?
Bestselleroví autori Becky Albertalli (Ja, Simon, Leah mimo rytmu, Molly vo svete neopätovaných lások) a Adam Silvera spojili svoje sily, aby napísali unikátnu love story o tom, nakoľko máme svoj osud vo vlastných rukách...
Keywords: Čo ak sme to my; americká literatúra; spoločenské romány; príbehy o láske; LGBTI; pre mládež; pre čitateľov od 15 rokov