Nech sme to navždy my - Albertalliová, Becky americká autorka 17. novembra 1982; Silvera, Adam americký autor 7. júna 1990 (Slovart, spol. s r.o, 2023)
Ben strávil prvý rok na výške prácou na rukopise svojej fantasy knihy spolu so svojím parťákom Mariom, ktorý skvelo doučuje španielčinu a ešte lepšie sa bozkáva. Tak prečo nedokáže prestať myslieť na to, že Arthur je dva roky po ich rozchode späť v meste? Arthur je znovu v New Yorku - na vysnívanej stáži na Broadwayi a doma ho čaká priateľ, s ktorým by nemohol byť šťastnejší. Keď však narazí na Bena v objatí záhadného chalana, začne uvažovať, či jeho city k Benovi naozaj vyprchali. Akokoľvek veľmi sa obaja snažia zamerať na budúcnosť, v ktorej sa ich cesty uberajú rôznymi smermi, v prítomnosti na seba ustavične narážajú. Núti ich vesmír zamyslieť sa, či vážne nepatria k sebe? Možno nie. Koniec koncov, prvý raz to nevyšlo. Možno áno. Koniec koncov, iskry stále lietajú. Občas to skrátka treba risknúť.