Pomocníčka : 1. - McFaddenová, Freida americká autorka 1.5.1980 (Pomocníčka, 2023)
"Vitajte v mojej rodine," povie Nina Winchesterová a podá mi svoju elegantnú ruku s dokonalou manikúrou. Zdvorilo sa usmejem a poobzerám sa po mramorovej chodbe. Táto práca je mojou poslednou šancou na nový začiatok. Môžem sa tváriť, že som niekto iný. Čoskoro však pochopím, že Winchesterovci majú oveľa nebezpečnejšie tajomstvá než ja...