Skóre - Kennedyová, Elle kanadská autorka 19. januára 1982 (Ikar, a.s. - Yoli, 2020)
On vie, ako skórovať. Na ľade aj mimo neho. Allie Hayesová prežíva krízu. Blížia sa promócie a ona stále netuší, čo bude robiť po vysokej. A aby toho na ňu nebolo málo, pasuje sa so zlomeným srdcom po skrachovaní dlhoročného vzťahu. Samozrejme, že divoký sex na jednu noc jej problémy nevyrieši, ale krásnemu hokejistovi Deanovi Di Laurentisovi sa dá len ťažko odolať. Allie túži aspoň na okamih pustiť z hlavy všetky starosti. Veď na kráľa jednorazoviek si aj tak zanedlho ani nespomenie.