Odkaz - Kennedyová, Elle kanadská autorka 19. januára 1982; Kruteková, Klára (Bratislava Ikar, a.s. - YOLI, 2022)
Na život po vysokej vás nik nepripraví

Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Iste, sú spolu, ale zrazu čelia skutočným problémom, na ktoré ich štyri roky na Briarskej univerzite nepripravili. Dospelosť je oveľa náročnejšia ako opletačky s láskou, a hrdinovia zisťujú, že veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká!
Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus.
Keywords: Off-Campus; kanadská literatúra; ľúbostné romány; hokejisti; z vysokoškolského prostredia; pre mládež; pre čitateľov od 17 rokov