Hra na milovanie. 2. - Gillerová, Katarína slovenská autorka 27. marca 1958 (Slovenský spisovateľ, 2023)
Uplynuli už tri roky od Oliverovho návratu z lesa, kde uviazol kvôli svojmu sokovi v láske Edwardovi. V jeho živote, tak ako v živote Caroline a ich priateľov, sa za ten čas všeličo zmenilo. Napriek tomu sa Oliver naďalej pokúša získať Carolininu lásku, no jeho snaha nie je korunovaná úspechom. Nedarí sa mu ani prísť na to, prečo ho jeho vyvolená odmieta, zato Caroline presne vie, že muž, ktorého od mladosti miluje, je ten pravý a už pre ňu prestal byť nedosiahnuteľný. Vďaka darovanému obrazu postretne Olivera veľké šťastie a konečne si založí rodinu. Ibaže nič netrvá večne, ľudské osudy sú vratké a nevyspytateľné. Do Oliverovho života nečakane zasiahnu intrigy a on je nútený brániť sa najlepšie, ako vie. Z minulosti sa začnú vynárať ľudia, ktorí skrížia cestu tým, čo to nečakajú. A na priateľov z Gorge Hall a z tajomného lesa doľahnú šokujúce udalosti väčšmi, než by si to boli schopní predstaviť...