Jeseň leteckého esa - Berniéres, Louis de anglický autor 8. decembra 1954 (Svetová próza, 2022)
Zakončenie osudov McCoshovcov a Pittovcov, hrdinov Bernierových predchádzajúcich románov Prach, čo padá zo snov a Toľko života.