Na válečné stezce : 3. - L'Amour, Louis americký autor 22. marca 1908 - 10. júna 1988 (TALPRESS, 1993)
Kin Ring Sackett byl nejstarší Barnabášův syn. Yance, jeho mladší bratr, se oženil. Sestru Yanceovy ženy spolu s další dívkou unesou neznámí otrokáři, kteří mají pomocníky na americkém pobřeží. Bratři dívky zachrání a zjistí, že vůdcem otrokářů je muž, který se skrývá pod maskou úctyhodného a vlivného občana. Kin Ring se ho rozhodne zničit a vstoupí na válečnou stezku. Ta jej vede z americké divočiny až na Jamajku, kam směřuje stopa dalších unesených. Pestré prostředí západoindických ostrovů tvoří pozadí Kinových dobrodružství.