Smradi - Epizóda 2 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Media Slovakia. s.r.o., 2018)
Nové príbehy najúžasnejších hrdinov - VLK, ŽRALOK, PIRAŇA a HAD sú späť!
SMRADI SÚ SPÄŤ! 10 000 sliepok uväznených na špičkovej farme! Kto by ich mohol zachrániť? Čo tak VLK, ŽRALOK, PIRAŇA a HAD... známy tiež ako Hltač sliepok? Mohlo by na tom byť niečo zlé?! Priprav sa na výbuchy smiechu, lebo najhoršia banda dobrákov v okolí je na ceste za ešte šialenejším dobrodružstvom! Prišiel čas na druhú epizódu Smradov.
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy