Slepý tiger - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Slovenský spisovateľ, a.s, 2023)
Autorka svetových bestsellerov Sandra Brown nás tentoraz prenesie do dvadsiatych rokov minulého storočia, aby nám ponúkla vzrušujúci príbeh z obdobia prohibície, keď namiesto zákona a poriadku vládlo v mnohých amerických mestách bezprávie, výtržníctvo a korupcia. Tento vynikajúci historický triler, v ktorom sa brilantne spája napätie s romantikou, právom patrí k tomu najlepšiemu, čo Sandra Brown napísala.