Lovec bábik 9. - Horňák, Roman pseudonym slovenského autora krimi (Liptovský Mikuláš Elist, 2023)
Povinné čítanie pre rodičov ... násťročných!
Žijeme vo virtuálnej dobe, ktorá nás úplne pohltila. V dobe, kde nás najviac zaujíma, koľko lajkov máme pod svojimi príspevkami a fotografiami. Je to doba retušu, poloprávd a ilúzií. Doba, v ktorej svoje problémy riešime výhradne s cudzími ľuďmi, a v ktorej na názore najbližších akoby ani nezáležalo. Je to doba, v ktorej akoby sa naša popularita odvíjala iba od toho, koľko máme „priateľov“ na sociálnych sieťach.
Kto je však skutočným priateľom a kto iba vlkom v ovčom rúne?
Bohužiaľ, žijeme v čiernej dobe, v semeništi kybernetických predátorov, ktorí iba čakajú na svoju príležitosť „zaútočiť!“ Sú ako diabli, ktorí ak zavetria slabinu, roztrhajú svoju obeť na franforce.
A sú to vaše deti, na ktoré si brúsia svoje ostré tesáky. Jediné, na čom im záleží, je ukojenie vlastných chúťok a ich krv.
Viete, čo robia vaše deti na internete?
Viete s kým si píšu?
Viete aké stránky vyhľadávajú?
Ak vám záleží na bezpečí vašich detí, nech je vám tento príbeh výstrahou!!!
Keywords: slovenská literatúra; kriminálne romány; skutočný príbeh; kybernetická bezpečnosť; sociálne siete -- nástrahy; súčasný slovenský autor