Elitný klub : 8. - Marsonsová, Angela anglická autorka krimi 1968 (2023)
Keď tínedžerka Sadie Wintersová zoskočí zo školskej strechy, vyhlásia jej smrť za nešťastnú samovraždu problémového dievčaťa. Potom však v tej istej škole nájdu telo mladého chlapca a detektívke Kim Stonovej je hneď jasné, že ani jedno z úmrtí nebolo len tragickou nehodou. Spolu s tímom začne rozpletať temnú pavučinu tajomstiev. Jedna z učiteliek možno má kľúč k pravde, ale vo chvíli, ked’ sa chystá prelomiť mlčanie, príde o život. Ohrozené sú ďalšie deti, preto Kim musí zvážiť aj na pohľad nepredstaviteľnú možnosť. Čo ak má vraždy na svedomí iný žiak? Analyzovanie spôsobu myslenia detí, ktoré zabíjajú, ju privedie späť k protivníčke z minulosti, psychiatričke a sociopatke Alex Thornovej. Tá si kedysi dala za cieľ Kim zničiť. Pri pátraní po vrahovi objaví Kim súvislosť medzi nedávnymi vraždami a prijímacím rituálom do školského spolku spred niekoľkých desaťročí. Záchrana nevinných životov má však svoju cenu – a tú najvyššiu možno zaplatí aj niekto z Kiminých najbližších.