Pochované kosti - Reganová, Lisa americká autorka 1971 (Grada Slovakia s.r.o. - Cosmopolis, 2023)
Ďalšia vražda v Dentone? Tentoraz však ide o matku priateľa známej detektívky Josie Quinnovej. Ďalšie vraždy na seba nenechajú dlho čakať. Čo však s dvoma nezvestnými bratmi, ktorí zmizli pred niekoľkými rokmi a kde sa skrýva vrah, ktorého nič nezastaví.. Detektívka Josie Quinnová sa teší na pokojnú večeru so svojím priateľom Noahom u jeho matky. Keď však prídu k nej, nájdu ju za domom v záhrade. Bez známok života a s ústami plnými hliny. Počas vyšetrovania sa objavuje množstvo záhadných fragmentov a stôp. Ide o ruženec zahrabaný v hline blízko tela Colette Fraleyovej alebo o flash disk s menom Drew Pratt, najslávnejšej nezvestnej osoby v Dentone. Josie zistí, že Pratt mal brata. Aj ten bol nezvestný dovtedy, kým jeho telo nevyplavila rieka. Postupne sa vynára viac súvislostí a Josie začína váhať. Je možné, že by sa Noahova matka, láskavá a usporiadaná Colette, zaplietla do zločinu? Prežije jej krehký vzťah s Noahom takéto obvinenie? Josie a jej tím postupuje v pátraní, ale vrah je tentoraz o krok pred nimi a obetí stále pribúda.