Votrelec v mojej mysli - Hathawayová, Jill americká autorka 9. apríla 1980 (Fragment, s.r.o, 2013)
Stredoškoláčka Sisa má mimoriadnu schopnosť - počas stavov bezvedomia sa ocitá v tele iných ľudí. Svoju schopnosť sa učí postupne ovládať. Zrazu sa však prebudí za volantom auta, ktoré sa rúti do neznáma. Zdá sa, že niekto vstúpil do jej vedomia a snaží sa ju ovládať. Kto je týmto nebezpečným votrelcom? Prečo sa pokúša Vee sledovať a kontrolovať jej myseľ?