Anjel Viky - Wilsonová, Jacqueline britská autorka 17. decembra 1945 (Slovart s.r.o, 2012)
Jade sa všemožne snaží vyrovnať so smrťou svojej najlepšej kamarátky Viky. Viky bola veselé mladé dievča. Ani vlastná smrť jej nezabráni žiť svoj život naplno. Je jej jedno, či je Jade v škole, či ide behať, alebo nadväzuje nové známosti, Viky je jej stále v pätách a robí všetko preto, aby sa na ňu len tak nezabudlo.