Úplne iný príbeh - Ahnhem, Stefan švédsky autor krimi 24. novembra 1966 (Ikar, a.s, 2024)
Známu lifestylovú blogerku nájdu zavraždenú v apartmáne jedného z luxusných štokholmských hotelov. Ide o chladnokrvnú popravu alebo o výsledok erotickej hry, ktorá zašla priďaleko? Prípad dostala na stôl Malin Rehnbergová, bývalá kolegyňa Fabiana Riska. Vyšetrovanie jej však sťažujú nezhody s novým šéfom, ktorý trvá na tom, aby sa štátna kriminálna polícia sústredila na prípad obchodovania s ľuďmi. Malin zároveň musí riešiť problémy v osobnom živote a ďalšia vražda situáciu ešte vyostrí. Zdá sa, že prípady sú súčasťou niečoho väčšieho. Čo spája obete a čo vlastne hľadá stalker, ktorý sa Malin zavesil na päty?