Ďalšie priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život 2. - Potterová, Alexandra anglická autorka 8. mája 1970; Duhanová, Bronislava (Bratislava NOXI, s.r.o., 2024)
Neexistuje taká magická krajina, v ktorej by boli všetky problémy vyriešené, osobné záležitosti usporiadané a napravené. Život, rovnako ako my, je stále v pohybe. Ak máme „šťastie“, vždy môžeme niečo pos*ať, vzápätí sa to snažiť napraviť a nakoniec sa tomu všetkému zasmiať do tváre.
Nell je späť. Jej život sa stále nevyvíja podľa plánu. Stále si kladie otázky a nedostáva žiadne odpovede. Ako napríklad:
Prečo je zamilovať sa také ľahké, ale zostať zamilovaný také ťažké?
Čo robiť, keď je vaše priateľstvo vystavené ťažkej skúške?
Dokážeme niekedy skutočne žiť v prítomnosti a nechať minulosť za sebou?
Keď sa všetko pokazí, zrútite sa, alebo skočíte do lietadla do Los Angeles s Cricket (osemdesiatročnou vdovou a vašou najlepšou kamarátkou)?
A keď všetko ostatné zlyhá, zachránia vás vonné sviečky inšpirované celebritami, rozdrvené avokáda a instagramové filtre?
Keywords: Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život; anglická literatúra; spoločenské romány; humorné príbehy; príbehy o ženách