Pád a hnev - Armentroutová, Jennifer L. americká autorka 11. júna 1980 (Zelený kocúr s.r.o, 2023)
V novej strhujúcej fantasy od megaúspešnej autorky Jennifer L. Armentroutovej sa snúbi dych vyrážajúce napätie so spaľujúcou romantikou. JU OVLÁDA INTUÍCIA. JEHO OVLÁDA JEJ POTEŠENIE