Pád a hnev - Armentroutová, Jennifer L. americká autorka 11. júna 1980; Hostová, Ivana 1983- (Šamorín Zelený kocúr s.r.o., 2023)
V novej strhujúcej fantasy od megaúspešnej autorky Jennifer L. Armentroutovej sa snúbi dych vyrážajúce napätie so spaľujúcou romantikou.
JU OVLÁDA INTUÍCIA. JEHO OVLÁDA JEJ POTEŠENIE

O autorke
Jennifer L. Armentroutová, najpredávanejšia autorka podľa New York Times a medzinárodne napredávanejšia autorka, žije v Shepherdstowne v Západnej Virgínii. Žiadna klebeta, čo ste o nej počuli, nie je pravdivá. Ak nie je ponorená do práce, pozerá veľmi zlé zombie filmy, tvári sa, že píše, a trávi čas s manželom, ich policajným psom na dôchodku Dieslom, pojašeným šteniatkom Apollom, krížencom borderskej kólie a jacka rusella, šiestimi predpojatým lamami, štyrmi huňatými ovečkami a dvoma kozami. O tom, že sa stane spisovateľkou, začala snívať na hodinách algebry, počas ktorých väčšinou písala poviedky… čo vysvetľuje jej biedne známky z matematiky. Jennifer píše pre mládež paranormálne, vedecko-fantastické a fantasticko-romantické príbehy zo súčasnosti.
Keywords: americká literatúra; fantastické romány; pre mládež