Nebeská pevnosť - kolektív autorov; Krueger, William Kent americký autor 16. novembra 1950; Montefiore, Santa anglická autorka 2. februára 1970; Crais, Robert americký autor 20. júna 1953; Milne, Kevin Alan americký autor 13. júna 1973 (Najlepšie svetové čítanie, 2011)
Nebeská pevnosť - Keď v neprístupnej oblasti Skalnatých vrchov zmizne malé ietadlo, na ktorého palube je okrem indiánskej delegácie aj právnička Jo, zapojí sa do pátracej akcie aj jej manžel Cork... Francúzsky záhradník - Miranda a David sa odsťahujú z Londýna do prekrásneho vidieckeho domu, ale vidiecky život sa im nezdá taký idylický, ako si predstavovali... Temnota - Losangeleský súkromný detektív Elvis Cole sa ocitol v nepríjemnej situácii. Pred niekoľkými rokmi prispel svojimi dôkazmi k oslobodeniu človeka podozrivého z vraždy prostitútky... Deväť lekcií golfu - Golf je život a život je golf. Otec Augusta Witta to tvrdil vždy a August ho za to nenávidel...