Insomnia - Šebová, Vladimíra slovenská autorka 1990 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2022)
Nové vydanie bestsellerovej série Insomnia, pri ktorej nezažmúrite oka, kým ju nedočítate. Sara za celý svoj život nespala ani jedinú minútu. Odjakživa trpí totálnou insomniou. Počas dňa je úspešnou autorkou detských kníh, rozdáva žiarivé úsmevy na autogramiádach a kávičkuje s priateľmi. Nik však netuší o jej nočnom živote. Kým všetci spia, Sara sa túla po nočnom meste a odhaľuje jeho temné tajomstvá. Vkráda sa do cudzích bytov, sleduje ulice cez pouličné kamery a podniká svoje malé výtržnosti, len aby sa nejako zabavila a prebila pocit samoty. Keď sa ju však niekto pokúsi uniesť a rodina ani priatelia jej neveria, zúfalo hľadá pomoc u tajomného Bartona, ktorý sa osamelo poneviera nocami podobne ako Sara. Barton jej ukáže celkom nový svet, o ktorom netušila, a v jeho nenápadných gestách a dotykoch nachádza útočisko, ktoré tak dlho hľadala. Môžu mať napokon spoločné viac, než si kedy dokázala predstaviť?