Korunka s berylmi. 4. - Doyle, Arthur Conan škótsky autor 22. mája 1859 - 7. júla 1930 (Albatros Media Slovakia s.r.o, 2023)
Sherlock Holmes opäť zasahuje! Slávna krimi v úprave pre malých detektívov!