Korunka s berylmi 4. - Doyle, Arthur Conan škótsky autor 22. mája 1859 - 7. júla 1930; Slaničková, Silvia 1986-; Baudet, Stephanie, 1945-; Bellucci, Arianna, 1991- (Bratislava Albatros Media Slovakia s.r.o. Fragment, 2023)
Sherlock Holmes opäť zasahuje! Slávna krimi v úprave pre malých detektívov!
Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Život pána Holdera sa zmení na chaos potom, čo zmizne drahocenná korunka, ktorú mal strážiť. Polícia má jediného podozrivého – jeho syna, a tak sa všetky nádeje obracajú k Sherlockovi Holmesovi. Podarí sa svetoznámemu detektívovi nájsť drahocenný šperk, skôr ako vyprší čas?
Keywords: Sherlock Holmes vyšetruje; anglická literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; kriminálne príbehy; pre čitateľov od 9 rokov