Smradi - Epizóda 6 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Ste pripravení na ďalšie dobrodružstvo Smradov? Tak super, lebo oni nie!
Smradi jeden po druhom miznú. Unáša ich príšera s príliš veľa zubami… a s nesmiernym množstvom zadkov. Nastane ich koniec? Možno. Bude to zábava? Tak to si píšte! Prichádza šiesta epizóda Smradov!
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy