Prvý rok v novej škole 1. - Punsetová , Ana španielska autorka 1981-; Matariová, Laia; Prišťáková, Laura (Bratislava Fragment Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Mať najlepšiu kamošku je tá najlepšia vec na svete!
Julia a Alejandra by sa nemali kamarátiť: pochádzajú z úplne odlišných svetov! Majú spoločné iba jedno: izbu vo Vistalegre, exkluzívnej internátnej škole, kde študujú. Čistá katastrofa! Ale čoskoro zistia, že napriek mnohým rozdielom, im je súdené stať sa NAJKAMOŠKAMI.
Keywords: Najkamošky; španielska literatúra; literatúra pre deti; dievčenské romány; pre čitateľov od 10 rokov