Denník malého Minecrafťáka. 2/4 - Cube Kid pseudonym amerického autora 1983- Erik Gunar Taylor (Denník malého Minecrafťáka: komiks, 2021)
Minus a jeho priatelia sú späť vo štvrtom komiksovom dobrodružstve!