Denník malého Minecrafťáka 2/6 - Cube Kid pseudonym amerického autora 1983- Erik Gunar Taylor; Jez 1985-; Nguyenová Anhová, Ľuba (Bratislava Fragment Albatros Media Slovakia, s. r. o., 2023)
Nový nadupaný a akčný príbeh zo svetra Minecraftu v komikse!
Minus a jeho skupina dobrodruhov majú dôvod na radosť. Našli spôsob ako dostať Albérica nazad! S ním sa ale vráti aj drak, a to nie je práve dobrá správa... Bagel sa nevie Albérica dočkať, Marguerite je ale opatrnejšia a snaží sa ju brzdiť, čo medzi priateľmi vytvára nebezpečné napätie...
Keywords: Denník malého Minecrafťáka; Minecraft; americká literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; počítačové hry; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy