Rozprávkové uspávanie s labkami (Praha Egmont Albatros Media a.s., 2024)
Rozprávkové uspávanie s tou najsprávnejšou šteňacou partiou!
Chcete zažiť vzrušujúce dobrodružstvá s Labkovou patrolou? Tak šup do postieľky s rozprávkou! Tím odvážnych hrdinov bude zachraňovať chobotničku, zúčastní sa na napínavých pretekoch v Adventure Bay, vyskúša si bojové umenie, a keď si Chase zlomí zúbok, navštívi aj zubnú ambulanciu. Nebojácne šteniatka vyrážajú do akcie, aby podali pomocnú labku kamarátom v núdzi. Na konci každého zo siedmich napínavých príbehov vás čaká skvelé prekvapenie: užijete si zábavu pri odpovediach na otázky k prečítanej rozprávke a k príbehom, ktoré nebojácne šteniatka prežili.
Rozprávkové uspávanie s tou najsprávnejšou šteňacou partiou!
Chcete zažiť vzrušujúce dobrodružstvá s Labkovou patrolou? Tak šup do postieľky s rozprávkou! Nebojácne šteniatka vyrážajú do akcie, aby podali pomocnú labku kamarátom v núdzi. Na konci každého zo siedmich napínavých príbehov vás čaká skvelé prekvapenie: užijete si zábavu pri odpovediach na otázky k prečítanej rozprávke a k príbehom, ktoré nebojácne šteniatka prežili. zdroj. martinus.sk
Keywords: Labková patrola; americká literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - autorské; príbehy o zvieratkách; veľké písmená; pre najmenších čitateľov