The Nanny - Nathan, Melissa (London Arrow, 2003)
Dvadsaťtriročná Jo Green vie, že ak bude musieť stráviť ešte jednu noc v ultraprovinčnom Niblet-Upon-Avon, úplne sa zblázni! Preto odpovie na inzerát v novinách, rozlúči sa so svojím oddaným priateľom Shaunom a vydá sa do veľkomesta. S novou prácou, ktorá ponúka vzrušenie; cool auto; a jej vlastný apartmán s TV, DVD prehrávačom a mobilným telefónom...
Keywords: anglická literatúra; spoločenské romány; príbehy o láske; texty v angličtine; pre mládež