O malej nezbedníčke a veľkom medveďovi - Imanova, N.; Trusov, Iľja; Zacepina, Jelena; Ivaškina, Julija, 1982-; Nefëdova, Marina; Konstantinova, N.; Krupová, Eva 1941- (Egmont ČR, 2016)
V tejto knihe nájdete tri nové príbehy o malej uličnici a jej kamarátovi, dobráckom a láskavom medveďovi. Prečítate si, aké mrzutosti zažíval Miško, keď ho trápili dve Máše naraz, ako dopadla šachová partia medzi medveďom a tigrom, keď sa do hry zapojila Máša, a čo všetko zažilo neposedné dievčatko s kúzelnou metlou. Malá čertica Miška občas hnevá, no netrvá dlho a stratenú priazeň rýchlo získa späť.