Ako sa zbaviť depresie a syndrómu vyhorenia - Bernhardt, Klaus nemecký psychoterapeut 1968 (Noxi, 2022)
právne nastavenie mysle, lieky či neadekvátna strava sú len niektoré z podceňovaných príčin vzniku viacerých foriem depresií, úzkostných porúch a syndrómu vyhorenia. Na základe najnovších výskumov zistíte, že tieto ochorenia sú veľmi často reakciou tela na stresové situácie a pocity nedostatku. Klaus Bernhardt veľmi jednoduchým spôsobom vysvetľuje, ako tieto procesy prebiehajú v tele. Poskytne aj nespočetné množstvo rád a tipov, ako sa ľudia môžu od týchto pocitov jednoducho a natrvalo oslobodiť.