Ako sa zbaviť depresie a syndrómu vyhorenia - Bernhardt, Klaus nemecký psychoterapeut 1968; Hatalová, Henrieta 1959- (Bratislava Noxi, 2022)
právne nastavenie mysle, lieky či neadekvátna strava sú len niektoré z podceňovaných príčin vzniku viacerých foriem depresií, úzkostných porúch a syndrómu vyhorenia.
Na základe najnovších výskumov zistíte, že tieto ochorenia sú veľmi často reakciou tela na stresové situácie a pocity nedostatku.
Klaus Bernhardt veľmi jednoduchým spôsobom vysvetľuje, ako tieto procesy prebiehajú v tele. Poskytne aj nespočetné množstvo rád a tipov, ako sa ľudia môžu od týchto pocitov jednoducho a natrvalo oslobodiť.
Zoznam použitej literatúry na strane 265-269
Keywords: nemecká literatúra; depresie; syndróm vyhorenia; choroby z povolania; sebareflexia; autoterapia; duševné zdravie; zdravý životný štýl; príručky; odborné publikácie