Dutá hlava. 18. - Kinney, Jeff americký autor, dizajnér 19. februára 1971 (Ikar, a.s. - Stonožka, 2023)
Osemnáste pokračovanie mimoriadne úspešnej série Denník odvážneho bojka prináša nové dobrodružstvá a trampoty školáka Grega Heffleyho.