Dutá hlava 18. - Kinney, Jeff americký autor, dizajnér 19. februára 1971; Guričanová, Elena (Bratislava Ikar, a.s. - Stonožka, 2023)
Osemnáste pokračovanie mimoriadne úspešnej série Denník odvážneho bojka prináša nové dobrodružstvá a trampoty školáka Grega Heffleyho.

Greg Heffley sa doteraz v škole necítil ktovieako skvele, a keď hrozí, že tú ošarpanú budovu konečne zavrú, vôbec mu to netrhá srdce.

Keď však zistí, že skončí na inej škole ako jeho najlepší kamoš Rowley Jefferson, rýchlo zmení názor. Podarí sa Gregovi a jeho spolužiakom zachrániť starú školu, než bude neskoro? Alebo sa v jeho živote začne úplne nová kapitola?
Obsahuje stručné biografické údaje o autorovi
Keywords: Denník odvážneho bojka; americká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; humorné príbehy; pre čitateľov od 9 rokov