Hľadá sa Mimi Fúziková - Meadows, Daisy pseudonym štyroch anglických autoriek Dhamiová, Narinder anglická autorka, 15. novembra 1958 Bentleyová, Sue anglická autorka, 1951 Mongredienová, Sue anglická autorka, 1970 Chapmannová, Lindy; Chapmannová, Lindy; Dhamiová, Narinder anglická autorka 15. novembra 1958; Bentleyová, Sue anglická autorka 1951; Mongredienová, Sue anglická autorka 1970 (Verbarium, s.r.o, 2023)
Vitajte v kúzelnom svete, kde zvieratá dokážu rozprávať a hrať sa – presne ako ľudia!