V cudzích topánkach - Moyesová, Jojo anglická autorka 4. augusta 1969 (Ikar, a.s, 2024)
Nisha Cantorová bola zvyknutá na nákladný život a cestovanie po svete. Ani vo sne by jej nenapadlo, že jej manžel podá žiadosť o rozvod a odstaví ju tak od celého majetku. Nisha je rozhodnutá naďalej žiť ako predtým, ale neostalo jej takmer nič – ani len topánky, ktoré mala ešte nedávno na nohách. A to len preto, lebo Sam Kempová vo fitnes centre omylom vzala Nishin batoh. Výmena je však posledná vec, ktorá Sam trápi – má čo robiť, aby udržala seba a rodinu nad vodou. Keď si obuje Nishine topánky od Christiana Louboutina, akoby sa s vysokými podpätkami odrazu zvýšilo aj jej sebavedomie. Uvedomí si, že niečo sa musí zmeniť – a že by to mala byť ona.