Nič od toho nečakaj - Zamari, Michaela pseudonym slovenskej autorky Michaely Zábojníkovej 1990 (ZAMARI s.r.o, 2024)
Nepísaná dohoda znie jasne – Nič od toho nečakaj! Ona má už po krk bizarných stretnutí cez zoznamovacie aplikácie, on sa ide pár mesiacov po svadbe rozvádzať. Stretli sa v čase, keď sú obaja vyčerpaní zo znižovania nárokov, prispôsobovania sa druhým a zanedbávania vlastných potrieb. Dve umelecké duše, ktoré nutne potrebujú reštart! Preto pomyslia na to isté – načo sa viazať, ak existuje priateľstvo s výhodami? Len oni dvaja, úprimnosť a obojstranné potešenie. Po jednej vyčerpávajúco krásnej noci im napadne, že by mohli víkendy stráviť opäť v posteli. Akurát izby sa môžu nachádzať v iných krajinách. Ceny nízkonákladových leteckých spoločností ešte nikdy neboli také lákavé. Spontánne teda investujú do leteniek na tri cesty. A potom sa niečo katastrofálne po... kazí. Dvaja tvrdohlavci, zopár vnútorných démonov a niekoľko európskych destinácií. Oželejú zakúpené letenky, alebo vyriešia prvé problémy v raji? A záleží vôbec na tom, kde vo svete sa nachádzajú, keď s nimi cestuje aj tá neskrotná chémia, ktorá ich sprevádza od prvého okamihu? Michaela Zamari je známa svojou vášňou pre cestovanie a príbehy, s ktorými sa čitatelia dokážu stotožniť. S hlavnými postavami tentoraz prebrázdila škótske veľkomestá, temperamentné Španielsko, malebné zákutia Talianska či francúzsky vidiek. Zapnite si bezpečnostný pás a tešte sa na témy ako sebaúcta, humor, šteklivá intimita, duševné zdravie a všadeprítomná láska. Zveziete sa?