Stratený dedič : 2. - Barnesová, Jennifer Lynn americká autorka pre mládež 19. októbra 1984 (YOLI, 2024)
Hry o dedičstvo sa končia prekvapivým odhalením a Avery Grambsová musí nájsť muža, ktorý jej pomôže zodpovedať celú hádanku. Okrem iného potrebuje zistiť aj to, prečo z nej miliardár Tobias Hawthorne urobil svoju dedičku na rozdiel od svojich právoplatných potomkov. Testy DNA odhalili, že Avery nie je s Hawthornovcami pokrvne spriaznená, isté stopy však naznačujú, že jej spojenie s rodinou je oveľa hlbšie, než si dokázala predstaviť. Pátranie po pravde Avery neuľahčujú ani Grayson a Jameson Hawthornovci, ktorí ju vedú rôznymi smermi. Nebezpečenstvo sa stupňuje a nepriatelia sa snažia Avery vyradiť z hry akýmkoľvek spôsobom a za akúkoľvek cenu.