Pieseň cyperskej lásky - Janská, Karina slovenská autorka (Bestseller, 2022)
Autorka Karina Janská kedysi vnímala Cyprus ako väčšina turistov; azúrové more, piesočnaté pláže, antické zrúcaniny, malebné dedinky a pohostinní obyvatelia. Cyprus, rodisko Afrodity, bohyne lásky... Avšak po tom, čo ju trafil Amorov šíp a ostrov sa stal jej domovom, spoznala nielen tradície a históriu ostrova, ale prenikla aj tam, kam oko turistov nedovidí. Napokon v zabudnutých denníkoch objavila šokujúcu spleť ľudských osudov priamo v manželovej rodine...