Ozveny starých kníh - Davisová, Barbara americká autorka 28. júna 1961 (Aurora s.r.o, 2024)
Doposiaľ najúspešnejší román od Barbary Davisovej, autorky známych bestsellerov Strážkyňa šťastných koncov a Posledná žena z rodu Moonovcov, je o magickom vábení kníh a o odvahe prepísať svoje vlastné príbehy. Svojím originálnym spracovaním, pútavou tematikou a silnými postavami oslovil veľké množstvo čitateľov, o čom svedčí aj jeho nominácia na cenu Goodreads Choice za najlepší historický román v roku 2023. Táto uznaná nominácia zvýrazňuje jeho príťažlivosť a cieli na čitateľov, ktorí túžia po romantickom dobrodružstve a záhadách spätých s magickým svetom kníh.