Nezabudni na mňa - Soto, Julie americká autorka; Malúchová, Petra (Bratislava Ikar, a.s., 2024)
Ona ho odmietla, on na ňu nedokáže zabudnúť.
Ama Torresová miluje svoju prácu. Ako plánovačka svadieb vedie vlastnú malú firmu a snaží sa preraziť v biznise, v ktorom sa cíti ako ryba vo vode. Paradoxne, manželstvo nie je nič pre ňu. Len ten jeden perfektný, dokonalý deň, ktorý nemôže nič pokaziť. Alebo predsa?
Keď si Amu najmú, aby naplánovala celebritnú svadbu roka, môže ísť presne o tú príležitosť, ktorá jej pomôže dostať sa na výslnie. Má to však háčik. Musí spolupracovať so svojím ex.
Elliot z duše neznáša kvety. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby neviedol rodinné kvetinárstvo. Isté ponuky sa však neodmietajú, ani keď to znamená pracovať so ženou, ktorá mu kedysi zlomila srdce. Už sú to roky, ale stará iskra nevyhasla. Situácii nepomáha ani to, že sa ich svadobný pár rozhodne dať dokopy a svadobné prípravy dokumentuje filmový štáb. Ama a Elliot môžu prísť o viac než len o dobré meno a živobytie. Mohli by opäť prepadnúť citom a vstúpiť do tej istej rieky. A to ani jeden z nich nechce
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány; príbehy o láske; romance