Za každú cenu. 2. - Féret-Fleuryová, Christine; Lecourtier, Genevieve (Arkus, 2007)
2.titul zo série Do sedla! Blíži sa súťaž v parkúrovom skákaní. Minulý rok bola hviezdou tejto súťaže Jessica. Tento rok je však zatiaľ na čele jej sestra Lea. Jessica je zhrozená - Lea nesmie vyhrať! A tak s ňou musí bojovať, lenže... akými zbraňami?