Čarovná dvojica - Lenčová, Božena (Regent, spol. s r.o, 2017)
Juj, môcť tak ísť do džungle a tam sa zabávať so zvieratkami, to by bolo. Lenže, to nie je také jednoduché. .. vlastne je. V knihe Beožen Lenčovej vstúpite nielen do džungle, ale stretnete sa aj s tigríkom Prúžikom a leopardíkom Škvrnom. A zažijete s nimi nejednu veselú príhodu. Zavedú vás na miesta, kde by ste sa inak nedostali, ukážu vám aj ďalších svojich priateľov a ostatných obyvateľov džungle a prezradia vám, ako sa im spolu nažíva. Ak vás bude nudiť pobyt v džungli, v druhej časti s Brankom a jeho kamarátom Žltochvostom vojdete do sveta rozprávok. Aj tam sa stretnete s mnohými hrdinami - drakom, vodníkom, modrým a zeleným kráľom a . .. všetko vám neprezradíme.