Päťka ide k moru. 12. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1995)
Prečo za búrlivých nocí svieti v zrúcanine kazisvetskej veže, týčiacej sa na pobreží, tajomné svetlo ? Slávna päťka sa rozhodne, že to zistí...