Päťka ide k moru 12. - Blytonová, Enid; Klenková, Mária (Egmont Neografia Bratislava, 1995)
Prečo za búrlivých nocí svieti v zrúcanine kazisvetskej veže, týčiacej sa na pobreží, tajomné svetlo ? Slávna päťka sa rozhodne, že to zistí...
Keywords: Slávna päťka; anglická literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; príbehy o deťoch; pre čitateľov od 9 rokov