V modrej izbičke - Mašlejová, Diana slovenská autorka 1987- (Real Music House, 2017)
Rozprávka V Modrej izbičke spisovateľky Diany Mašlejovej rozpráva zábavný a poučný príbeh o škriatkovi a jeho priateľoch z Modrej izbičky. Tam, kde je na prvom mieste priateľstvo, odvaha a láska, sa dá prekonať každý problém. A jedným z nich môže byť aj strach, ktorý vie občas narobiť nemalé problémy. Škriatok Zvitko to veru nemá ľahké.