Pán Gum a psia beštia. 9. - Stanton, Andy (Slovart s.r.o, 2014)
Posledné pokračovanie obľúbených ostrovtipných príbehov hrozivého pána Guma. A nový príbeh? Hmla! Hrozivé zavýjanie! Ešte väčšia hmla! Ešte hrozivejšie zavýjanie! Čo to znamená? To znamená, že z hmly sa ozývajú zvuky, z ktorých ľuďom naskakujú zimomriavky! Je možné, že tá neviditeľná psia beštia, čo prináša do Spitej Lehoty strach a hrôzu, je v skutočnosti starý dobrák Džeky? Tomu sa dá len ťažko uveriť! Možno Polly s Piatkom OĺLearym vypátrajú, čo alebo kto sa za tým všetkým skrýva. Je to jedna z najväčších záhad, akú naši hrdinovia musia vyriešiť. Mimochodom, neviete, kde je pán Gum so svojím verným spoločníkom Vilom Viliamom Tretím?